Werkwijze

Hoe gaan wij te werk ?

Voor een kwalitatieve service zonder onaangename verrassingen volgen wij deze stappen, zodat u van een goede service kan genieten.
 
1

Analyse
U deelt ons mee wat uw wensen zijn en wat u van uw project verwacht. Een goede plaatsbepaling in Google Maps kan hierbij heel nuttig zijn. Zo kunnen wij een beeld vormen van de omgeving en u kunnen adviseren over wat mogelijk is en wat niet.

2

Offerte
Wij maken een offerte op maat op, rekeninghoudend met uw budget. Deze offerte mailen wij u zo snel mogelijk door.

3

Goedkeuring
Nadat u de offerte heeft goedgekeurd en ondertekend teruggestuurd,plannen wij een uitvoeringsdatum. Voor buitenopnamen is het weer hierbij van doorslaggevend belang.

4

Fotoshoot
Voor 360° binnenopnames is het heel belangrijk dat de plaatsen die wij komen fotograferen opgeruimd en netjes zijn, zodat wij direct aan de slag kunnen. Al te vaak komen wij op plaatsen waar nog eerst grote schoonmaak moet gehouden worden wat resulteert in onnodige wachttijden met extra kosten.
Raadpleeg de rubriek informatie voor zaken waar u op kan letten, voor een geslaagde fotoshoot

5

Ontwikkeling
Na de fotoshoot gaan wij over tot het bewerken van het digitale beeldmateriaal. Foto’s worden digitaal verbeterd, panoramabeelden worden gemonteerd. Tenslotte wordt, indien er een virtuele rondgang is besteld, deze volgens uw wensen gemonteerd.

6

Goedkeuring
Wij sturen, hetzij via DropBox ofwel via WeTransfer, een preview van de beelden. Een virtuele rondgang kan u op onze website beoordelen.
Na goedkeuring versturen wij u het digitale beeldmateriaal via Internet. Indien gewenst kan dit ook op digitale drager. Tegelijkertijd versturen wij ook de factuur.

Raadpleeg ook de rubriek Informatie, voor tal van tips waar u op kunt letten,
voor een geslaagde fotoshoot.