Hotel Pantheon Palace

Gecombineerde virtuele tour van ‘Hotel Pantheon Palace’, Zaal ‘Het Witte Paard’ en restaurant ‘De Kotee Jardin’. De grootste uitdaging van deze opdracht bestond uit het fotograferen van een donkere, tot de nok gevulde zaal ‘Het Witte Paard’ tijdens de Revue voorstelling.
klik hier om de Virtual Tour te bekijken

Hotel Pantheon Palace Blankenberge, hedendaags comfort in een sfeer van Art Nouveau.

In het Pantheon Palace logeert u als een ster. Gelegen in hartje Blankenberge, vlakbij de zeedijk en het strand, is het Pantheon Palace Hotel vlot bereikbaar en in de nabijheid van de belangrijkste toeristische attracties van Blankenberge.

Het Pantheon Palace hotel biedt u 28 luxueuze kamers gebouwd rond een gezellige binnentuin met een koi-vijver. De Art Nouveau gevel en de beide Art Nouveau kamers zijn een uniek voorbeeld van artistieke harmonie tussen een hedendaags architecturaal concept en de speelse lijnen van Art Nouveau.

Hotel Pantheon Palace, een nieuwe parel aan de kroon van Blankenberge. Het Pantheon Palace is de jongste telg van een drieluik met enerzijds de vlaamse showtempel ‘Het Witte Paard’ en anderzijds het gastronomisch restaurant ‘De Kotee Jardin’
teksten © Pantheon Palace

klik hier om de website van het hotel te bekijken

Comments are closed.